up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

R-evenge Sokker Functional 1 Finger

plus
R-evenge

R-evenge Sokker Functional 1 Finger

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse R-evenge Sokker Functional 1 Finger

Funksjonell teknisk sokk.
Farge:
SVART / GRØNN.
Størrelse:
S (34 37).
One Finger-modellen (egen finger) garanterer større stabilitet og bevegelsesretning.
ANATOMISKE:
Design for høyre og venstre fot.
antibakteriell:
Med naturlig sølvantibakterikum.
Stoff med sølvfilamenter.
ANTISKLI:
100% silikon såle.
OPPTREDEN:
Forbedrer ytelsen til øvelsen.
Functional Sock er et teknisk tilbehør som er spesielt laget for arbeid og opplæring, antigravity, Power Yoga og Pilates, for å forbedre ytelsen og ytelsen.
Den perfekte feste av sokken til foten og silikonelementene på sålen og rundt ankelen, punkter som trenger et større grep under øvelsene, gir en mer korrekt og presis utførelse av bevegelsene, noe som reduserer risikoen for ulykker.


Hvis du er interessert i R-evenge Sokker Functional 1 Finger, oppdag også andre fitness produkter relatert til R-evenge i Dameklær avdelingen og Sokker katalog. I tillegg når du kjøper hos traininn, din nett fitness butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner R-evenge Sokker Functional 1 Finger

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up