up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

R-evenge Sokker Uppies Glamour

plus
R-evenge

R-evenge Sokker Uppies Glamour

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse R-evenge Sokker Uppies Glamour

Tekniske skjørt til bar og dans.

Passer også til Pilates og Yoga.

Takket være den stramme passformen til sokken til foten, finner ekstremiteterne sin naturlige støtte og fremmer riktig stilling av ryggraden.

Den innovative søylen av Silicon Mix antislip gjør at du kan fokusere på riktig utførelse av treningen og dermed forbedre styrke, tone og elastisitet i musklene i ryggen, magen, armer, rumpa og ben.

I tillegg bidrar trening med foten uten stive strukturer til å stimulere blodsirkulasjonen og forenkler det som kalles venøs retur.

Opies sokkene gir bue støtte, et glidende grep og er svetteabsorberende.

Sokkens unike polstret konstruksjon gir ekstra støtte for å myke innslaget av ballen på føttene når du utfører.

Signaturankelen er stilig og feminin, samtidig som den fungerer som ekstra ankelstøtte.


Oppdag R-evenge Sokker Uppies Glamour på lager og til best pris. Besøk traininn, din nettbutikk med fitness utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din R-evenge Sokker Uppies Glamour nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner R-evenge Sokker Uppies Glamour

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up