up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger

plus
R-evenge

R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger

Stoff med 100% naturlig organisk bomull.

Antibakteriell intern mal av kobber, for å forebygge vorter og mykose i fotsålen.

ANATOMISK: Design for høyre og venstre fot.

ANTIBAKTERIAL: Med naturlig antibakterisid av kobber.

ANTI SLIP: Sole i 100% silikon.

Ytelse: Forbedrer treningsytelsen.

R EVENGE YOGA NATURAL sokkelen er et teknisk tilbehør som forbedrer ytelsen til Yoga øvelser.

Takket være at sokken er festet til foten, finner ekstremiteterne sin naturlige støtte og fremmer riktig stilling av ryggraden.

De glidende sålene lar deg fokusere på perfekt å opprettholde stabiliteten i asanasøvelsen, med den etterfølgende harmoniske utviklingen av alle muskler i kroppen.

100% økologisk bomull.Hvis du er interessert i R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herreklær produktnavnet fra merket R-evenge har den høyeste produksjon skvaliten. R-evenge designer eksklusive fitness produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger idag!

Spesifikasjoner R-evenge Sokker Yoga Natural One Finger

Farge
Brun

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up