up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Arm Pad Curve

RDX Sports Arm Pad Curve

RDX Sports Arm Pad Curve

plus
RDX Sports

RDX Sports Arm Pad Curve

Produktbeskrivelse RDX Sports Arm Pad Curve

Hvis du er på jakt etter Muay Thai trening eller sparke pads som tåler økter med de mest hensynsløse treningspartnere, vil dette buet og polstret Thai puten gi deg den perfekte beskyttelse. Laget for å skjerme mot push-spark, swing spark og kne streiker under trening, vil dette pad holde deg trygg mens skjerpe din holdning. En gel og skum fôr avleder sjokkbølger fra hver hit, en buet design oppfordrer den beste form, og en justerbar stropp gir deg en lun plass pluss håndledd beskyttelse under trening. Selges som et enkelt element, og laget med den sterkeste skinn rundt.

Egenskaper:

Laget med Maya Hide? for spark pads som tåler de tøffeste treningsøktene

GEL EFFICAX LINING? kombinert med Supremo Shock Foam? for støtabsorbering og beskyttelse

Buet design for å oppmuntre til riktig form og for å tåle tunge slag

Støpt skumstrukturen for å dempe og spre sjokk

Hurtig EZ? Borrelås for perfekt passform og enkel applikasjon


RDX Sports Arm Pad Curve er det perfekte produktet for å nå dine fitness mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Pads og skjold produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Combat sport equipment produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på traininn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra RDX Sports som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner RDX Sports Arm Pad Curve

Farge
Svart
Produkttype
Skjold

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up