up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

plus
RDX Sports

RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

Produktbeskrivelse RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

Kicking pads med dobbelt beskyttelse! Gel og skum padding kombineres for å levere dobbelt støtdemping, doble demping kraft. Og kuttet fra en uforgjengelig lær, vil disse MMA sparker pads stå opp mot de tøffeste overgrepene under kampsport trening. Med nylon håndtak til å gi deg mega grep pluss en unik krumning for å samsvare med den naturlige formen på hånden, er denne streiken skjoldet et trygt og komfortabelt valg for å øke trenings og treningsøkter. Selges som en enkelt skudd skjold.

Egenskaper:

Resilient skudd skjold for kampsport trening laget med slitesterk Maya skjul?

Shell Shock GEL? for avansert polstring og beskyttelse for trener? s hender

Tilleggs Supremo Shock Foam? til å absorbere støt og de tøffeste av konsekvenser

Nylon bygget stropp og håndtak for perfekt grep

Buet anatomiske form for den ultimate passform og komfort når treningen


Oppdag alle Combat sport equipment produkter som du kan finne hos traininn som RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy. Kjøp nå RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy og spar mye penger på Pads og skjold produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket RDX Sports vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy og andre sporter i vår fitness butikk? Takket være traininn kan du nå se et enormt utvalg av Combat sport equipment artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner RDX Sports Arm Pad Gel Kick Shild Heavy

Farge
Svart
Produkttype
Skjold

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up