up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Arm Pad King

RDX Sports Arm Pad King

RDX Sports Arm Pad King

RDX Sports Arm Pad King

plus
RDX Sports

RDX Sports Arm Pad King

Produktbeskrivelse RDX Sports Arm Pad King

Disse elite thailandske treningselektroder er designet for proffer eller jagerfly som ønsker å gå opp i spillet med pad øvelser. Konstruert for å tåle de mest nådeløse treningspartner, vil disse topp end sparkeputer gi deg full uovervinnelighet og beskyttelse mens bidrar til å skjerpe din holdning og øke din kjerne. Awesome funksjoner inkluderer unik gel laget og skum padding for dobbel støtdemping, en buet design for perfekt form, og en justerbar borrelås for å gi deg ekstra stabilitet. Og laget av uforgjengelig skinn med forsterket søm, disse trenings pads vant? T smuldre under press.

Egenskaper:

Fra vår DE VOLCAN? Ultra Edition-serien av elite boksing pads for amatører eller profesjonelle

Laget med Maya Hide? skinn for en holdbar streik puten som vant? t la deg ned

Shell Shock GEL? og Supremo Shock Foam? for dobbelt sjokk motstand makt

Buet pad arkitektur med oval formet design for å etterligne formen på armen

Hurtig EZ? Borrelås for ekstra skjold sikkerhet og justerbar komfort


Hos traininn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fitness produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe RDX Sports Arm Pad King? Du er heldig siden traininn i Combat sport equipment katalogen og Pads og skjold kategorien tilbyr vi andre fitness produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner RDX Sports Arm Pad King

Farge
Svart
Produkttype
Skjold

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up