up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Belt Dipping Pro

RDX Sports Belt Dipping Pro

RDX Sports Belt Dipping Pro

plus
RDX Sports

RDX Sports Belt Dipping Pro

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse RDX Sports Belt Dipping Pro

Denne awesome dips belte vil hjelpe deg å øke din styrke og motstand; den perfekte bodybuilding belte for lukkede kinetiske kjeden øvelser som virker motstridende muskelgrupper i overkroppen. Denne unike belte med kjetting er bygget for å være så tøff som stål og vil støtte ryggen mens eliminere belastningen sving for å holde treningen trygt. Den nylon ytre kombinert med tøff webbing gjør det praktisk talt uforgjengelig, stål kjetting maskinvare og hastighet klippet er super sikker, og den profilerte design vil følge formen på nedre rygg for økt ytelse og optimal komfort når du dyppe.

Egenskaper:

Nylofab? nylon ytre konstruksjon for en slitesterk belte som varer og varer

Laget med polypropylen webbing for ekstra holdbarhet

HG Steel? stål kjede med fart klipp og D sjakkel for uknuselig maskinvare

Profilert design for å samsvare med naturlig til korsryggen posisjon

Designet for å eliminere problemene med svingende belastning å forbedre dine treningsøkter


RDX Sports Belt Dipping Pro er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe RDX Sports Belt Dipping Pro fra din nett fitness butikk traininn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos traininn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fitness utstyr fra merket RDX Sports.

Spesifikasjoner RDX Sports Belt Dipping Pro

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up