up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Groin Guard Leather New

RDX Sports Groin Guard Leather New

plus
RDX Sports

RDX Sports Groin Guard Leather New

Produktbeskrivelse RDX Sports Groin Guard Leather New

Gi sjokk den ultimate oppsigelse og holde disse brutale slag i sjakk med denne avanserte lysken vakt beskytter. Designet med high tech gel for fremragende støtdempende, rock solid lær som vant? T knekke under press, en befestet Tricot fôr for ekstra støtte og komfort, pluss en enkel å bruke borrelås system slik at du kan lage den perfekte passform. Praktisk på / av på treningsstudio med krok og loop, og superlett å holde deg kvikk på tærne. Den øverste voksen lysken vakt for avansert rustning mot motstandere.

Egenskaper:

Tøff som negler ekte skinn for en lyske vakt som overlever de mest intense treningsøktene

Shell Shock GEL? teknologi for å gi den ultimate demping og støt spredning

Forsterket Tricot fôr for å sikre maksimal komfort til alle tider, samt forbedret støtte

Double Quick EZ? Borrelås krok og løkke for ekstra sikkerhet og enkel av / på handling

Smart ergonomisk design med lett konstruksjon for å gi deg økt mobilitet


Akkurat nå er produktet RDX Sports Groin Guard Leather New på lager hos traininn. Finn ut hvilken andre fitness produkter merketRDX Sports har i din nett fitness butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Kropps beskyttelse modeller. På traininn lager vi de nyeste stiler og design av Combat sport equipment. Bla gjennom vårt utvalg og finne fitness artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner RDX Sports Groin Guard Leather New

Farge
Hvit
Produkttype
Jockstraps

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up