up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Gym Glove Leather

RDX Sports Gym Glove Leather

RDX Sports Gym Glove Leather

RDX Sports Gym Glove Leather

RDX Sports Gym Glove Leather

plus
RDX Sports

RDX Sports Gym Glove Leather

Produktbeskrivelse RDX Sports Gym Glove Leather

Bulk som en proff i disse støtsikker vektløfting hansker, designet for bodybuilding champs eller løftere i trening. Teknologisk avansert og ergonomisk utformet, vil disse allsidige treningen hansker skjold, beskytte og bekjempe fysisk påvirkning uten veiing deg ned. Gelen padding absorberer støt mens den profilerte finger konstruksjonen gir deg bevegelsesfrihet for alle bout eller trening. Plus med en ekstra lang håndleddet for maks støtte, disse gym hanskene er ideelle for alt fra styrketrening og styrkeløft å krysse passform og kryss trening.

Egenskaper:

Granatsjokk? gel Equilibrium Sheet polstring for å absorbere støt og gir demping for vektøkter

Høy kvalitet, 100% ekte okseskinn for holdbarhet

Ergonomisk kutt treningshansker for å være allsidig i alle disipliner og sport

Anatomisk buet finger design for fleksibilitet, bevegelse og ytelse

Long håndleddet for å tilby maksimal justerbarhet og effektiv støtte for håndledd


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Kroppsbyggingsutstyr produkter av RDX Sports har du funnet den beste plassen på traininn. Hos traininn jobber vi alltid med de beste merkene som RDX Sports for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre fitness produkter som RDX Sports Gym Glove Leather. Legg inn bestillingen nå og motta RDX Sports Gym Glove Leather så fort som mulig.

Spesifikasjoner RDX Sports Gym Glove Leather

Hansker
Uten fingre
Farge
Svart
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet og samsvar

-

Kvalitetsprodukt og som beskrevet. Ta hensyn til at det er litt stort for en kvinne.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up