up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

plus
RDX Sports

RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

Produktbeskrivelse RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

Null effekt, null distraksjoner. Boksing hodeplagg som sprer støt slik at du kan konsentrere deg om form og teknikk. Denne ultimate fighting rustning er utformet for å beskytte mot de tyngste slag og kutt fra den tøffeste skinn rundt, vil det vare og vare. Polstret med en spesiell gel for maks effekt absorpsjon, med unike G Core-teknologi for ekstra beskyttelse, og designet med et ansikt bar å skjerme fra skade, det er den ultimate ring hjelm. Og for ekstra trygghet, kommer dette sparring hodeplagg med et sikkert låsesystem for å holde det på plass i løpet av kamper.

Egenskaper:

Maya skjul? lær konstruksjon for holdbarhet

Granatsjokk? Gel polstret for komfort og støt motstand

G Core-teknologi for null innvirkning føler under sparring og trening

Face bar for pro nivå beskyttelse i ringen

R Lock? hode vakt låsesystem for den ultimate sikkerhet


Hvis du er ute etter RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar er du heldig. I vår fitness butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst traininn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Combat sport equipment produkter. traininn tilbyr et eksklusivt utvalg av Hjelmer for ulike typer aktiviteter. Vår Hjelmer er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner RDX Sports Head Guard Hgr T2 Bar

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rdx hodebeskyttelse

-

Dette er bokstavelig talt det beste jeg har prøvd så langt, første gang jeg brukte det og jeg hadde ingen problemer med det, etter dette tviler jeg på at jeg kommer til å bruke den normale igjen, T-baren gjør det for. Beskytter mot øyeskader eller støt, jeg vil anbefale denne på det sterkeste.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up