up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular

plus
RDX Sports

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular

Produktbeskrivelse RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular

RDX® gjør at hodet er på rett sted! Høy kvalitet Maya skjul? lær dekker denne ekstremt holdbare og godt bygget hodet vakt. Zero Impact Leder vakt består av trippel polstret Tri Slab? med Shell Shock? gel fôr mellom hver plate for maks støtdemping, sammen med Supremo Shock Foam? padding; Dette betyr en svært støtdempende produkt. Uttakbart ansikt grillen er laget av høykvalitets lett polymer for å sikre helhetlig beskyttelse av ansiktet. Så komme inn og sparre med full visshet om du? Re hodet er trygt og sikkert!

Egenskaper:

Tri Slab? med Shell Shock? gel fôr mellom hver plate for maks støtdemping

Hurtig EZ? Borrelås samsvar tett til hodet form samtidig som man sikrer null rikke eller slip

Maya skjul? lær dekker denne ekstremt holdbare og godt bygget hodet vakt

Avtagbart høy kvalitet ansikt grill for å sikre fullt ut omfattes hodebeskyttelse

Støtdempende gel fôr med skum og polstring gir lag av sjokk ødsling


RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular er et produkt som samsvarer til den Kropps beskyttelse kategorien innen Combat sport equipment utvalget på din fitness butikken, traininn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av traininn. Hva er fordelene med RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for fitness.

Spesifikasjoner RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill Regular

Farge
Svart
Produkttype
Hjelmer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up