up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill

plus
RDX Sports

RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill

Produktbeskrivelse RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill

Den ultimate hodebeskyttelse for kvinnelige krigere. Denne anti sjokk damene boksing hodeplagg er utformet for å beskytte deg i ringen og gi deg hard sparring tillit. Med en flyttbar ansikt bar, kan du tilpasse ditt eget nivå av beskyttelse og kuttet fra den tøffeste skinn rundt, vil dette MMA hodeplagg for kvinner tåle de tøffeste hits og slag. Med anti sjokk skum og integrert gel padding for den ultimate motstand mot dine motstandere. Pluss borrelås gir en sikker og behagelig passform for null distraksjon når du? Re i sonen.

Egenskaper:

Maya skjul? lær konstruksjon for en boksehjelm som varer

Supremo Shock Foam? for uslåelig støtdemping

Granatsjokk? Gel integrert polstring for demping og støtmotstand

Avtakbart / valgfri ansikts grill for ekstra beskyttelse

Hurtig EZ? Borrelås med enkel justerbarhet å passe alle hodestørrelser


Ikke vent lenger og kjøp RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til traininn kan du finne andre Hjelmer produkter i kategorien Combat sport equipment som kan supplere din bestilling. Kjøp RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Hjelmer tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner RDX Sports Head Guard Hgx T1 Grill

Farge
Rosa

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Utmerket produkt for trening :) ;)

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up