up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Heavy Weighted Vest

RDX Sports Heavy Weighted Vest

RDX Sports Heavy Weighted Vest

RDX Sports Heavy Weighted Vest

plus
RDX Sports

RDX Sports Heavy Weighted Vest

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse RDX Sports Heavy Weighted Vest

Trening med den ultimate? Kroppen rustning ?. En vektet vest designet for å presse grensene til maks. Opp intensiteten og forbedre ytelsen med et bredere sett av muskelgrupper som bruker denne high tech kjører vektvest. Det vil forandre din cardio trening og forbedre muskel bygningen på en pro nivå! Designet med en wraparound borrelås belte, det? S ekstremt lett å bruke og foret med et fuktighets repelling lag, vil du holde deg tørr selv når du? Re jobber opp en svette. Og med avtagbare vekter, vil hver utøver kunne tilpasse sin perfekte nivå av motstand.

Egenskaper:

RDX® hyper tech designfor en overlegen vektet vest for crossfit, løping og mer

Flyttbare vekter for å justere fra 8 14kg eller 10 18kg avhengig av ønsket intensitet

Lett vattert med QD 1? belegg for fukt og tørrhet

Wraparound belte system for fullstendig komfort og justerbarhet

Hurtig Ez? Borrelås for en tettsittende og sikker passform


Hvis det du trenger er RDX Sports Heavy Weighted Vest er det akkurat her og til den beste prisen. traininn har denne og andre fitness produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Vekter støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner RDX Sports Heavy Weighted Vest

Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up