up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

plus
RDX Sports

RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

Produktbeskrivelse RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

En hengende torso punch veske, designet for å forbedre treningsrutinen din og finpusse dine ferdigheter for boksing, MMA eller andre kontaktsporter. Formet som en dummy, kan fighters øve sparring eller forbedre clinch, knees og body spark. Dette er en hybrid kroppssekkpose som leveres komplett med matchende hansker, og har en vanntett ytre, en tåremotstandig fôr og en sikker nylonbuksel for et ubrutt hold, uansett hva du kaster på den. Anatomisk konstruert og den perfekte størrelsen for coaching og feilfri i ringteknikk.

Egenskaper:

Syntek skinnstansdummy med ikke-tårefôr for å motstå alvorlig påvirkning

Anatomisk designet for forbedret opplæring og kontaktøvelse

Gjort å være vanntett med en slitesterk Nylostrap ™ for sikker venting

Leveres med matchende RDX®-posehansker som er både elastiske og komfortable

Måler 3ft i høyde og veier 60lbs


Oppdag RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New på lager og til best pris. Besøk traininn, din nettbutikk med fitness utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner RDX Sports Punch Bag Face Heavy Red New

Farge
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up