up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Punch Bag Weight

plus
RDX Sports

RDX Sports Punch Bag Weight

Produktbeskrivelse RDX Sports Punch Bag Weight

Denne heavy duty boksesekk gulvanker er utformet for å holde seg på plass og redusere swing uten behov for bores ned i gulvet. Laget for å være super praktisk for boksere og boksetrenere på farten, kan dette boksesekk gulv vekt lett bli fylt med sand eller annet materiale av ditt valg og er portabel for bruk hvor som helst. En høy kvalitet boksesekk stabilisator kompatibel med alle RDX® tethered sløyfe modeller. Uslåelig soliditet til å motstå alle spark og mest hensynsløse av slag. Måler 45cm bred og kommer ubesatt.

Egenskaper:

Konstruert fra Maya Hide? behandlede skinn og nylon web stropper for holdbarhet

D sjakkel med Red Oxide anti rust belegg ideell for utendørs og alle vær bruk

Designet med maksimal swing reduksjon uten å måtte bore hull i gulvet

Kraftig og sikker zip festet lukking for enkel fylling

Leveres uten fylling og kan fylles med sand eller andre materialer


Velkommen til vår RDX Sports Punch Bag Weight spesiell avtale. Hos traininn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt fitness utstyr, men også ekspertinformasjon om fitness produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Boksesekker head-to-head.

Spesifikasjoner RDX Sports Punch Bag Weight

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up