up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

plus
RDX Sports

RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

Produktbeskrivelse RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

Disse termisk kompresjon tights er designet for å opprettholde optimal muskel temperatur for å forhindre skade eller stølhet etter trening. Den perfekte basen lags bukse for alle som trener i kaldt vær, eller hvis du trenger hjelp til å øke blodsirkulasjonen. Den super stretchy stoff, sikringsanlegg sømmer og ekspansjonspaneler skape enestående nivå av komfort for brukeren mens fuktighet wicking og anti mikrobielle egenskaper vil holde huden din tørr, ren og sunn.

Egenskaper:

Unik termisk komprimeringsteknologi for komprimering bukser som forbedrer treningen

Isolert stoff å opprettholde sunne muskel temperaturer og for å forebygge sårhet etter trening

4-veis stretch med anti mikrobielle egenskaper for å holde huden fri fra bakterier

Fuktighetskontroll teknologi og ventilerte lommer for å hjelpe transportere bort svette

Sikringsanlegg sømmer for en passform og ben utvidelsespaneler for komfort


Dra nytte av våre tilbud på RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New. I vår nett fitness butikk, hos traininn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fitness utstyret. Du kan også besøke andre fitness kategorier og finne produkter av merket RDX Sports til den beste prisen.

Spesifikasjoner RDX Sports Stramt Clothing Compression Trouser Multi New

Lengde
Lang
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott

-

Etter min mening er det en av de beste tightsene som finnes, perfekt passform etter din størrelse, komfortabel, utmerket konstruksjon og materiale, motstandsdyktig og slitesterk.Uansett om du bruker den i MMA eller på treningssenteret spiller det ingen rolle, de føles bra Samme.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up