up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

Reebok Royal Ultra

plus
Reebok

Reebok Royal Ultra

Produktbeskrivelse Reebok Royal Ultra

Egenskaper:

Klassisk inspirert, Reebok Royal Ultra.

Nylonsuede øvre for komfort og pute.

Lavt kuttdesign for økt mobilitet.

Lett dør kutt EVA mellomsålepute og absorberer støt.

Avtakbar OrthoLite skum sokkel legger til slitesterk dyping og plasserer orthotics.

Slitesterkt gummisål gir økt holdbarhet.

sammensetning:

Lær.


I tillegg Reebok i Royal Ultra kategorien Herresko fra din nett fitness butikk kan du finne andre produkter relatert med Hverdagslig. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Reebok hos traininn vil du finne et stort variasjon av fitness produkter som også kan interessere deg. Reebok er fokusert på innovasjon og forbedre fitness opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Reebok Royal Ultra

Farge
Svart
Høyde støvler
Lav
Skobredde
Standard
Sko
løpesko

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer ordrene mine fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ...

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up