up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

plus
Rehband

Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Produktbeskrivelse Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Rehband QD Compression Arm Sleeve forhindrer melkesyre oppbygging og reduserer hevelse. Kompresjonsmaterialet minimerer tretthet og muskel ømhet og forbedrer ytelsen og utvinningen.

spesifikasjoner:

MATERIALE:

78,0% polymid, 22,0% elastan

MANUAL & SIZE GUIDE


Hvis du ser etter gode kvalitets Arm og beinvarmere artikler, da vil vårt utvalg av Arm og beinvarmere definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer, prisen er 44.289235 $ og er tilgjengelig. traininn er det beste alternativet for å kjøpe fitness utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Rehband Kompresjon 2 Enheter Kalv Ermer

Farge
Svart
Produkttype
Leggmuskelen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Måle

-

Flott produkt. Litt bred i L / XL-størrelsen for de som, i likhet med meg, har en kalv på 40 cm.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up