up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rehband QD Knitted Back Support

Rehband QD Knitted Back Support

Rehband QD Knitted Back Support

Rehband QD Knitted Back Support

plus
Rehband

Rehband QD Knitted Back Support

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Rehband QD Knitted Back Support

En myk ryggstøtte med stabiliserende splinter. Designet i et pustende vevet stoff for all bruk dag. Krok og sløyfe-forlengelsessettet gir en perfekt individuell passform og komfort.

spesifikasjoner:

MATERIALE:

50% polymid, 33% polyester, 17% spandex


Tenker du på og kjøpe Rehband QD Knitted Back Support? Dette er en av stjerneproduktene hos traininn, nett fitness butikken. Prisen er 51.283665 $, begrenset tid! Hos traininn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Rehband til den beste prisen. Alle våre fitness produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Rehband QD Knitted Back Support

Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fornøyd..!

-

Fikk min Rehband QD Knitted Back Support på omtrent 10 dager! Kunne følge pakken min på sporingsappen...! Rehband QD strikket ryggstøtte, akkurat det som trengtes og det svarte på alt jeg kunne ønske....

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up