up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter Balance Trainer

plus
Salter

Salter Balance Trainer

Produktbeskrivelse Salter Balance Trainer

Balance Trainer er spesielt designet for toning og strekking, lite slag. Tillater både fleksibilitet og arbeidsbalanse. Det gir stor allsidighet. Denne enheten forbedrer den generelle kroppsdynamiske styrken. Ideell for personlige trenere som et supplement til aktiviteten og fysioterapeuter i rehabiliteringsfeltet. Balance Trainer kan kombineres med andre komplement for å øke det potensielle arbeidet.


Spesifikasjoner:

Bruk: Hjemmebruk, kommersiell bruk

Inkluderer:
- Sklisikker base.
- Sideutvidere for toningsøvelser.
- Oppblåsende pumpe.

Bunndiameter: 54,5 Cm
Høyde: 26 Cm.Akkurat nå er produktet Salter Balance Trainer på lager hos traininn. Finn ut hvilken andre fitness produkter merketSalter har i din nett fitness butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Balanse modeller. På traininn lager vi de nyeste stiler og design av Fitnessutstyr. Bla gjennom vårt utvalg og finne fitness artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Salter Balance Trainer

Farge
Sølv
Svart
Produkttype
Balanse plattformer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up