up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter Matte

plus
Salter

Salter Matte

Produktbeskrivelse Salter Matte

TEKNISKE EGENSKAPER:


Mat laget av svampaktig vev som gir maksimal beskyttelse og komfort for brukeren.


Den har to hull for oppbevaring. Tykkelse: 15 mm.


Kjøp dine favoritt Fitnessutstyr modeller og nyt fitness. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Salter Matte. Hvis du er i tvil om å kjøpe Salter Matte, ta kontakt med vårt team av fagfolk i fitness via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Salter Matte

Farge
Blå
Produkttype
Mats

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up