up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

plus
Salter

Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Sett med veide skay ankelstropper og armbånd med justerbare borrelåsfester (2 enheter).
spesifikasjoner:
Lengde: 40 cm.
Vekt: 2000 grs.


Liker du Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg? Gå inn på vår fitness seksjon og oppdage et stort utvalg av Kroppsbyggingsutstyr produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fitness produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Kroppsbyggingsutstyr finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Encantada!

-

Produktet har tilfredsstilt forventningene. Flott til trening. Jeg har prøvd det bare som anklets og perfekt. Selv om jeg har slanke ankler, passer den perfekt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up