up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

plus
SAXX Underwear

SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

Produktbeskrivelse SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

Møt taket og gå kort når du ikke er sikker på hvilken treningsøkt du vil treffe denne kvelden (men du vet at det blir bra).

Hva gjør Kinetic 2N1 Sport klar for hva som helst? En kinetisk fôr med BallPark Pouch ™ sømløst integrert i et hylse- og rynkefritt stretch-skall.

Vi oppdaterte skallet for å sikre at dette paret tørker enda raskere, og la til 360 graders reflektivitet og en stashlomme for dine nødvendigheter. .

SKJELL.

SKAL: 100% polyester FØRER: 90% nylon, 10% elastan.

KINETISK LINER.

Raskt tørt, vevd skall på sømlommer og sikkerhetslomme med glidelås 360 graders reflekterende detaljer for sikkerhet Integrert SAXX linning med strekkbånd.

Halvkompresjonspassing Anti luktteknologi Fukttransporterende.

BallPark Pouch ™ Three D Fit ™ Flat Out Seams ™.

SKJELL: 7´´ innersøm LINER: 5´´ innersøm.
Ikke vent lenger og kjøp SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport. For annen informasjon om egenskapene til SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport kan du komme i kontakt med traininn gjennom vår kontakt side. traininn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herreklær for fitness og annen fritidsaktivitet . Vår Herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Bukser artikler.

Spesifikasjoner SAXX Underwear Korte Bukser Kinetic 2 In 1 Sport

Lengde
Kort
Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up