up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Shock doctor Core Compression BioFlex

plus
Shock doctor

Shock Doctor Core Compression BioFlex

Produktbeskrivelse Shock doctor Core Compression BioFlex

Perfekt for enhver idrettsutøver som søker komfort og kompresjon. Core Flex Pocket Design gir forbedret komfort og spekter av bevegelser. Konstruert med støttende fireveis strekk, fuktighetskrevende stoffer, kafefri flatlock-sømmer, ventilert mesh-koplomme.

Egenskaper:

Core flex lomme design og integrert kopp lås holder en kopp i en mer naturlig posisjon


Hvis du er interessert i Shock doctor Core Compression BioFlex, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Combat sport equipment produktnavnet fra merket Shock doctor har den høyeste produksjon skvaliten. Shock doctor designer eksklusive fitness produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Shock doctor Core Compression BioFlex idag!

Spesifikasjoner Shock doctor Core Compression BioFlex

Farge
Hvit
Grå
Produkttype
Jockstraps

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nb!

-

NB! Dette er en ungdomsstørrelse M short. Dette er ikke opplyst. Veldig pen, men alt for liten for meg! 16 år

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up