up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Shock doctor Core Compression BioFlex

plus
Shock doctor

Shock Doctor Core Compression BioFlex

Produktbeskrivelse Shock doctor Core Compression BioFlex

Perfekt for enhver idrettsutøver som søker komfort og kompresjon. Core Flex Pocket Design gir forbedret komfort og spekter av bevegelser. Konstruert med støttende fireveis strekk, fuktighetskrevende stoffer, kafefri flatlock-sømmer, ventilert mesh-koplomme.

Egenskaper:

Core flex lomme design og integrert kopp lås holder en kopp i en mer naturlig posisjon


Velkommen til våre Shock doctor Core Compression BioFlex spesialtilbud! Tenk på traininn når du ønsker å fornye dine fitness materialer. traininn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Shock doctor så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Combat sport equipment.

Spesifikasjoner Shock doctor Core Compression BioFlex

Farge
Hvit
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sjokklege med kompresjonsshorts

-

Jeg har bare prøvd så langt jeg ikke har vært i stand til å trene, men dette er muligens den mest komfortable kompresjonsshortsen jeg noen gang har brukt med en lyskebeskytter. Jeg er ikke sikker på hvordan (kanskje det er kuttet av materialet), men koppen holder seg på plass mens den holder seg på plass uten å forårsake ubehag eller trykk.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up