up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Shock doctor Ultra Supporter

plus
Shock doctor

Shock Doctor Ultra Supporter

Produktbeskrivelse Shock doctor Ultra Supporter

Den beste passer i en jock for elitutøveren. Funksjoner vikle rundt supporter, ventilert kopppanel og Ultra Carbon Flex Cup.

Egenskaper:

Wraparound supporter for maksimal komfort og passform

Ventilert kopppanel med pustende nett


I tillegg Shock doctor i Ultra Supporter kategorien Combat sport equipment fra din nett fitness butikk kan du finne andre produkter relatert med Kropps beskyttelse. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Shock doctor hos traininn vil du finne et stort variasjon av fitness produkter som også kan interessere deg. Shock doctor er fokusert på innovasjon og forbedre fitness opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Shock doctor Ultra Supporter

Farge
Grå
Produkttype
Jockstraps

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sjokk lege ultra supporter

-

Høykvalitets og godt tilpasset produkt.

Veldig komfortabel

-

Har aldri brukt lyskebeskytter før, men denne er veldig behagelig. Du glemmer nesten at du bruker den. Vanskelig å se at en annen kopp kan være mer behagelig. Nettopp startet Krav Maga og fungerer så langt bra.

Anmeldelse

-

Ekstremt fornøyd med produktet

Kjønnsbeskytter

-

De er superkomfortable, anbefales på det sterkeste

Utsikt

-

Veldig god kvalitet, veldig behagelig.

Utsikt

-

Veldig god kvalitet, superkomfortabel.

Dette er perfekt arbeid,. at

-

Ikke mer

Støttedoktors ultralsupporter

-

Utmerket kvalitet. Godt grep og sjokkbeskyttelse

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up