up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sigg Hero Bottle 600 Ml

plus
Sigg

Sigg Hero Bottle 600 Ml

Produktbeskrivelse Sigg Hero Bottle 600 Ml

Den nye HERO drikkeflasken er den ideelle følgesvennen for alle sporty typer. Den nyskapende toppen kan enkelt åpnes og lukkes med munnen - drikken slippes bare ved å klemme flasken, til og med opp ned, slik at du kan kontrollere mengden væske etter ønske. Enten det er jogging, klatring, terrengsykkel eller bare på treningsstudioet - denne ekstremt lette drikkeflasken blir raskt uunnværlig for sportsentusiaster. Flasken er laget av polypropylen og er fri for østrogenetterlignende stoffer, ftalater og andre skadelige kjemikalier - for en tryggere drikkeglede.


Funksjoner:

Sveitsisk design: dette produktet er designet og konstruert av vårt team og partnere i Sveits.
Bpa gratis: alle ingrediensene er 8pa gratis.
Kullsyreholdige drikker: flasken er lekkasjesikker med kullsyreholdige drikker.
Mat trygt: dette siggn -produktet er produsert med materialer som er matsikre.
Lett: dette sig (produktet er laget med materialer som er kjent for sin letthet.
Enkel rengjøring: takket være design og egenskaper kan du rengjøre vårt Sigæ -produkt veldig enkelt%


Spesifikasjoner:

Høyde: 24,1 cm
Diameter: 7,3 cm
Vekt: 113 gr.


Alle fitness produktene i kategorien Flasker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos traininn kan du finne en full katalog over Fitnessutstyr produkter fra Sigg. Prisene på Sigg Hero Bottle 600 Ml er 12.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Sigg Hero Bottle 600 Ml

Farge
Svart
Produkttype
Kolbe
Kapasitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up