up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

plus
Stages cycling

Stages Cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Produktbeskrivelse Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Denne eksterne shifter-poden og huset kan legges til en standard fjellbar og kobles til din StagesBike SB20. Hver shifter-pod har to knapper og kan konfigureres via Stages Link-appens enhetsbehandling. Kun kompatibel med StagesBike SB20 Smart Bike. 350 mm ledningsnettlengde. Terrengsykkelstang og grep er ikke inkludert. Kjøpet inkluderer: Skifter for terrengsykkel, verktøy for fjerning av koblinger, to 6-pinners plugger.
Tenker du på og kjøpe Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart? Dette er en av stjerneproduktene hos traininn, nett fitness butikken. Prisen er 184.1424 $, begrenset tid! Hos traininn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Stages cycling til den beste prisen. Alle våre fitness produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Stages cycling Sykkel MTB Shifter SB20 Smart

Farge
Sølv
Produkttype
Controls

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up