up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Stages cycling Trener Mat

Stages cycling Trener Mat

Stages cycling Trener Mat

Stages cycling Trener Mat

Stages cycling Trener Mat

plus
Stages cycling

Stages Cycling Trener Mat

Produktbeskrivelse Stages cycling Trener Mat

En kraftig matte for en solid, kraftig sykkel. Denne gummimatten med høy tetthet er 72'' lang og 36'' bred, og vil tåle tidens tann under din Stages Indoor Cycle. Den er vannavstøtende og anti-skli for å holde smertehulen i topp stand.
Elsker du fitness? Få din Stages cycling Trener Mat og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Stages cycling gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Treningsmaskiner for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fitness modellene mulig har de fleste av våre Trener-tilbehør artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Stages cycling Trener Mat

Farge
Blå
Produkttype
Mats

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up