up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

plus
Superdry

Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Superdry menn Gym tech tapet joggers. Designet for å være som lounge verdig som de er klare til treningsstudio, gir disse joggerne deg topp komfort og støtte. De har stilig Superdry-tape som beskriver hvert ben, tre glidelås og et strekkbånd for å holde dem på plass. Disse joggers har også elastiske mansjetter, Superdry-logoer på glidelåene og et Superdry-merke under glidelåsen. For en nøkkel se denne sesongen, par disse joggers med en overdimensjonert topp og en bomber jakke.

Materialer og stoffer:

Material Polyester 69%, Viskose 26%, Elastan 5%

Rengjøring og vedlikehold:

Vask: Vask Vask Kall (30 ° C)

Blekemiddel: Blek ikke

Tørr: Ikke tørk

Jern: Jern Lav

Rengjør: Ikke tørk rent


Fullfør bestilling av Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped med vår Herreklær utvalg og Bukser artikler. Naviger gjennom andre fitness kategorier på traininn, din nettbutikken som spesialiserer seg på fitness utstyr, og få alle dine Bukser utstyr til den beste prisen, 100% garanti på traininn!

Spesifikasjoner Superdry Lange Bukser Gym Tech Taped

Lengde
Lang
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig behagelig og veldig rask frakt takk

-

Veldig behagelig og veldig rask frakt, produktkvalitet takk

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up