up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

plus
Superdry

Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Produktbeskrivelse Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Superdry Gym Tech-joggebukse for menn. Disse joggebuksene med mansjett har elastisk linning med trekkjustering, to lommer foran og en baklomme med glidelås. Med stretch-teknologi vil disse joggerne bevege seg med deg for å gi deg maksimal bevegelsesfrihet. Gym Tech-stretchjoggerne er ferdig med et Superdry Sport-logomerket i gummi under en av lommene og reflekterende paneler ved knærne for å forbedre synligheten i svakt lys.


Spesifikasjoner:

Materiale: 65% polyester, 4% elastan, 31% viskose


Omsorg:

Maskinvask kaldt (30 ° C)


Kommer du til å kjøpe Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger? Alle produktene fra Superdry har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger og motta den innen få dager. Vårt mål hos traininn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fitness utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Lengde
Lang
Farge
Grå
Funksjoner
Strekk
Reflekterende detaljer
Typen bukse
Sportslig

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Superdry Lange Bukser Gymtech Jogger

Super bukse

-

Veldig god størrelse, og veldig quallity

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up