up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Superdry Reflekterende Tight Performance

Superdry Reflekterende Tight Performance

Superdry Reflekterende Tight Performance

Superdry Reflekterende Tight Performance

Superdry Reflekterende Tight Performance

plus
Superdry

Superdry Reflekterende Tight Performance

Produktbeskrivelse Superdry Reflekterende Tight Performance

Superdry kvinners Sport reflekterende leggings. Sørg for at du er synlig i svakt lys disse helt reflekterende leggings er her for å hjelpe deg med å smadre ditt neste treningsmål. Sammen med fuktgivende teknologi og flatlock-sømmer i kontrastfarge, har disse leggings blitt designet for både funksjonalitet og høy ytelse, slik at du er komfortabel mens du trener. Leggingsene er ferdig med en strekkfinish, slik at de beveger seg som du gjør, en Superdry Sport-logo trykker ned ett ben og en praktisk bakre lommer i midjen.

Materialer og stoffer:

Materiale: Polyester 82%, Elastan 18%

Omsorg:

Vask: Vask Vask Kall (30 ° C)

Blekemiddel: Blek ikke

Tørr: Ikke tørk

Jern: Ikke stryke

Rengjør: Ikke tørk rent


Er du interessert i Superdry Reflekterende Tight Performance? For øyeblikket er produktene på lager hos traininn, din nett fitness butkk. Hos traininn vil du finne flere fitness produkter fra merket Superdry. Ikke vent lenger og nyt fra Superdry Reflekterende Tight Performance bare bare noen få klikk. Oppdag traininn sitt brede utvalg av fitness støtter nå.

Spesifikasjoner Superdry Reflekterende Tight Performance

Lengde
Lang
Farge
Grå
Funksjoner
Strekk
Reflekterende detaljer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Legins

-

veldig god kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up