up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Superdry Shorts Train Hybrid

Superdry Shorts Train Hybrid

Superdry Shorts Train Hybrid

plus
Superdry

Superdry Shorts Train Hybrid

Produktbeskrivelse Superdry Shorts Train Hybrid

Stil og sportsklær er ikke det eneste disse fleksible shortsen kombinerer. Med en innovativ hybriddesign som tilbyr kjølende mesh-teknologi på baksiden, er disse en utmerket måte å holde seg komfortabel for enhver intens treningsøkt. Ikke la deg distrahere fra treningsøktene dine heller; glidelåslommene sørger for at verdisakene dine holder seg sammen, slik at hendene dine kan være frie slik at du kan nå ut og nå treningsmålene dine.


Funksjoner:

Elastisk linning
To sidelommer med glidelås med merkede snortrekkere
Mesh tilbake
Sideventiler på benene
Trykt logo på venstre ben
Trykte detaljer bak på høyre ben
Pustende stoff Lar luft og fuktighet passere gjennom materialet for å holde deg komfortabel
Fukttransport Hjelper med å regulere kroppstemperaturen ved å trekke svette bort fra kroppen og la fuktighet spre seg fra stoffets utside
Strekk to veier Stoffet kan strekkes i to retninger for bedre passform og komfort


Spesifikasjoner:

Materiale: Trim: Nylon 90%, Elastan 10%
Materiale: polyester 100%
Materiale 1: Nylon 86 %, Elastan 14 %


Omsorg:

Vask: Maskinvask kald (30°c)
Blekemiddel: Ikke blekemiddel
Tørr: Må ikke tørkes i tørketrommel
Stryk: Ikke stryk
Tømrens: Ikke tørrensSuperdry Shorts Train Hybrid har Superdry offisiell garanti fra produsent. Som en Superdry offisiell forhandler er alle våre tilbud fitness artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I traininn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Bukser artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Superdry Shorts Train Hybrid

Lengde
Kort
Farge
Blå
Typen bukse
Sportslig

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up