up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Band Medium 46 M

plus
TheraBand

TheraBand Band Medium 46 M

Produktbeskrivelse TheraBand Band Medium 46 M

Thera Band elastiske bånd 45,5m. Farge Rød: Middels motstand.

Fullfør bestilling av TheraBand Band Medium 46 M med vår Fitnessutstyr utvalg og Treningsstrikker artikler. Naviger gjennom andre fitness kategorier på traininn, din nettbutikken som spesialiserer seg på fitness utstyr, og få alle dine Treningsstrikker utstyr til den beste prisen, 100% garanti på traininn!

Spesifikasjoner TheraBand Band Medium 46 M

Farge
Rød
Motstand
Medium

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up