up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Tubing 7.5 M

plus
TheraBand

TheraBand Tubing 7.5 M

Produktbeskrivelse TheraBand Tubing 7.5 M

Thera Band Exercise Tubing inkluderer naturgummi slanger tilgjengelig i syv fargekodede nivåer av motstand. Riktig bruk av disse systemene for resistiv trening gir både positiv og negativ kraft på musklene, forbedring av styrke, bevegelsesområde og samarbeid mellom muskelgrupper. Fargekodd progressiv motstand gir et oversikt dokumentasjon om fremgang fra ett nivå til et annet.

Med Thera Band resistive treningssystemer, er det enklere å måle fremgang og nå mål for fitness eller terapi enn noen gang før. Forskjellige motstandsnivåer bestemmes av tykkelsen av slangen. Vi designet Thera Band treningsrør med fargekodede nivåer som øker i vanskeligheter fra brunbrun til sølv. Dette omfattende systemet gir positiv forsterkning og tilbakemelding for måling resultater.


Ønsker du mer fitness produkter fra merket TheraBand? Hos traininn, din nett fitness butikk har du til din disposisjon et stort antall fitness produkter relatert til TheraBand Tubing 7.5 M. Akurat nå er TheraBand Tubing 7.5 M på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av fitness utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner TheraBand Tubing 7.5 M

Farge
Grå
Motstand
Uspesifisert

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up