up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Tubing Medium 30.5 M

plus
TheraBand

TheraBand Tubing Medium 30.5 M

Produktbeskrivelse TheraBand Tubing Medium 30.5 M

EGENSKAPER:
Thera Band System of Progressive Resistance
Rør Medium motstand
Elastisk trener for rehabilitering


TheraBand Tubing Medium 30.5 M har den offesielle garantien fra merket TheraBand. Handling i vår nett fitness butikk vil du ha TheraBand Tubing Medium 30.5 M hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 55.49 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner TheraBand Tubing Medium 30.5 M

Farge
Rød
Motstand
Medium

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up