up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Tubing Strong 30.5 M

plus
TheraBand

TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Produktbeskrivelse TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Drevet av forskning, foretrukket av klinikere
Treningsbånd og slanger er effektive og enkle. Du setter pris på å ha en enkelt løsning som er bærbar, allsidig, enkel å lagre og til en lav pris - en grei måte å hjelpe pasienter med å øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet, få bedre funksjonell bevegelse; forbedre balanse og styrke muskler, minimere press på leddene; og redusere muligheten for å pådra seg skader.
Bånd og slanger er små nok til å pakke i kofferten eller kofferten, men likevel holdbare nok til å støtte komplette treningsprogrammer.
Men ikke alle elastiske motstandsprodukter er like - og TheraBand ™ er markedsleder. Utøvere har tildelt TheraBand ™ den stillingen på grunn av en kjent, tidstestet historie om suksess og fortalervirksomhet.
Hvis det ikke står "TheraBand ™" på båndet eller røret, er det en etterligning.
TheraBand ™ -produktene var originale for mer enn 30 år siden
System for progressiv trening.
Ettersom hvert nivå i et rehabiliterings- eller forsterkningsprogram er mestret, kan pasienter øke motstanden og graden av utfordring tilsvarende.
De følger ganske enkelt den anerkjente TheraBand ™ -fargesekvensen, som tilbyr opptil åtte nivåer av utfordringer - fra minst utfordrende til vanskeligste: Brun, gul, rød, grønn, blå, svart, sølv, gull.


Akkurat nå, TheraBand Tubing Strong 30.5 M er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos traininn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Fitnessutstyr katalog og særlig i vår Treningsstrikker kategori. Vi har en rekke Treningsstrikker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Farge
Grønn
Motstand
Sterk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up