up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Vibram fivefingers Sko KSO Evo

Vibram fivefingers Sko KSO Evo

Vibram fivefingers Sko KSO Evo

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Sko KSO Evo

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Sko KSO Evo

Den ideelle kombinasjonen av bakken tilbakemeldinger og beskyttelse, lar KSO EVO deg til å oppleve terreng med godt grep og fleksibilitet. Mindre enn 5 millimeter, oppfordrer den tynne sålen god form mens resterende solid nok til å absorbere støt.

SpecificationsL:

Vekt: M43 = 4.9 oz. W38 = 3,5 oz.

Sole Spec: Innersåle: 2 mm EVA + antimikrobielle Drilex Sockliner, Mellomsåle: N / A, gummi: 3mm

Øvre Materiale: Polyester Stoff

vegan

Vaskes kaldt / lufttørke

Teknologi:

Såle:

Vibram ® XS TREK er et teknisk stoff som gjør at store generelle ytelsen kvaliteter, spesielt fleksibilitet og våt trekkraft. Svært responsive til de ulike kravene til livet, vil XS TREK bære deg fra stien til den urbane lekeplassen og til og med innendørs aktiviteter, på grunn av sin sverte funksjoner.

XS Trek:

Optimal balanse mellom grep og holdbarhet

Responsive på uforutsigbare terrenget

Konstruert for stabilitet og komfort


Hos traininn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fitness produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Vibram fivefingers Sko KSO Evo? Du er heldig siden traininn i Herresko katalogen og Trainers kategorien tilbyr vi andre fitness produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers Sko KSO Evo

Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Fitness

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lykkelig

-

Hei veldig fornøyd med kjøpet venter på å se om størrelsen min er i andre litt varmere.

Veldig bra produkt

-

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet, det er akkurat det jeg forventet. Jeg ville kjøpt den igjen.

Mine første fem fingre

-

Dette er mine første VIBRAM FIVEFINGERS og jeg må si at de passer perfekt. Jeg har nok den optimale fotformen. Følelsen av å løpe i Evos er rett og slett ubeskrivelig, kvaliteten ser ut til å være god. Fremtiden vil vise hvor lenge de vil vare. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang skulle kjøpe slike sko. I dag spør jeg meg selv hvorfor ikke tidligere! Evos er også veldig diskrete slik at de nesten ikke tiltrekker seg oppmerksomhet. Så langt en klar anbefaling.

Flott

-

Sko er veldig behagelige, lette og luftige, veldig fine å ha på seg. Jeg målte foten min før jeg kjøpte, og den var perfekt

Frakt og kvalitet er begge gode.

-

Frakt og kvalitet er begge gode.

Beste sko jeg noensinne har hatt

-

Alt om dette kjøpet er flott. Kundeopplevelsen var utrolig. Jeg er i Brasil, så jeg var litt redd for forsendelsen. Men appen for sporing fungerte perfekt, selskapets kommunikasjon var alltid i tide og nyttig. Og nå som jeg har på meg Vibram, kunne jeg ikke vært mer glad. Skoene er mye bedre enn jeg forventet. Føttene mine er takknemlige!

Beste barbeint

-

skoene er veldig behagelige, prøvde å gå og løpe litt, virker ok.

Bra for trening hjemme

-

Å trene hjemme er de gode. OBS: Kjøp et tall nedenfor for hva som vanligvis brukes i andre typer sko.

Kso evo = dyr!

-

denne skoen er fantastisk! lett og holdbar

Perfekt

-

Produktet var veldig bra, fra kvalitet til pris. jeg anbefaler

Gode joggesko!

-

De er de andre jeg kjøper, jeg elsker KSO evo, de første jeg hadde, jeg ga dem en pisk, og de brøt ikke, jeg tok dem til og med en tur langs en steinsti med kanter i en vulkan og jeg klødde ikke sålene eller i det minste ikke det jeg skjønte. Det eneste jeg kan gjøre mot dem er at jeg måtte sy tungen på venstre fot en gang, men det er kanskje fordi jeg trekker i den for mye til å plassere fingrene når jeg tar den på.

Veldig bra produkt

-

Jeg er veldig fornøyd med denne modellen, det er akkurat det jeg forventet. Jeg ville kjøpt den igjen.

Topp joggesko

-

Produkt av ekstraordinær kvalitet. Ultrakomfortabelt! De passer perfekt til foten, ikke gni eller rynke. Veldig motstandsdyktig, slitesterk og komfortabel såle. Sterkt anbefalt!

Fantastisk

-

Etter flere års bruk for løping, gym og crossfit kan jeg ikke utsette det. Veldig komfortabel. Jeg ville ikke endre dem for ingenting

Veldig komfortabel

-

Jeg anbefaler produktet, veldig behagelig og en overlegen kvalitet.

Som en hanske!

-

Nøyaktig hva jeg forventet. Super behagelig og fleksibel!

Greit

-

Produktet kom veldig raskt, med liten feil, men det kunne fikses med tråden og nålen. Til tross for denne lille feilen anbefaler jeg både produktet og butikken.

Leveringsadresse

-

leveringsadressen min er riktig:, rua da cherry / topázio (hjørnebygning) nº 340 nabolag bosque da saúde cu Cuiabá mt vennligst prøv å levere igjen.

Flotte sko, en liten størrelse / justeringsproblem

-

Dette er veldig komfortable sko, tynn såle, de tørker fort, det er det nærmeste jeg har kommet å løpe i sokkene mine ... Men det forrige paret mitt (M3685) hadde borrelås på hælen slik at du kunne justere og sørge for at sko er tett Disse har ikke det, og jeg har en følelse av at størrelsen min er litt for stor, og jeg har ingen måte å få den til å passe riktig.

Godt produkt

-

Produktet er bra, har prøvd det og det er veldig behagelig.

Vibram fivefingers kso evo

-

Rask frakt til Israel. veldig god kvalitet.

Revolusjon

-

Første gang for meg og absolutt ikke den siste. Gleden av å føle bakken og støttene er ubeskrivelig! Og alt mens du er beskyttet, men uten å føle det. Det er flott

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up