up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Alpha Industries

Alpha Industries

Kategorier

Herrkläder

Allt ( Alpha Industries )

Märkesinformation för Alpha Industries

I oktober 1959, för mer än 50 år sedan, började Alpha Industries sin verksamhet med att tillverka militärkläder i källaren i en hyrd fabrik i Knoxville, Tennessee.
Även om Alpha tillverkade många olika typer av kläder blev företaget mest förknippat med flera jackor som blev klassiker av amerikanskt mode.
Under de senaste åren har Alpha Industries tagit sitt mer än 50 år gamla arv och har vuxit till ett internationellt erkänt globalt varumärke för militärinspirerat fritidskläder. Byggt på sin överlägsna och beprövade tillverknings- och designförmåga har Alpha Industries utökat sin portfölj under de senaste åren och producerar nu jackor, skjortor, byxor, skor
Och många andra produkter som bärs av människor världen över tillsammans med jeans och andra kännetecken för europeiska och amerikanska casualstilar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga