up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Asics

Asics

Allt ( Asics )

Märkesinformation för Asics

Uppgradera ditt spel med de bästa Asics-skornaTraininn . Mr. Kihachiro Onitsuka, som tillhör Japan, startade detta varumärke för att fostra ungdomar igen efter andra världskriget. Det fick stora psykiska konsekvenser för människor efter krigets slut 1949, och världen behövde lite hopp för att återuppbyggas. Initialerna i hans namn representerar en latinsk filosofi som betyder en glad själ i en bekväm kropp. På den tiden lekte barn utan sportskor. Företagets uppdrag är att förse alla med sportskor och utrustning av hög kvalitet. Märket började först med att skapa basketskor. Efter det blev det ett internationellt varumärke som tillverkar alla typer av sportskor och utrustning.
Asics skor för män och kvinnor revolutionerade branschen genom sin innovation. De är en standard för kvalitet och komfort på samma gång. De kommer med Asics exklusiva gelteknologi för att stödja anklarna och fötterna. Asics revolutionerar skoindustrin världen över med sina ständiga förbättringar och innovationer. Det är nu känt som ett multinationellt varumärke som erbjuder utmärkt kvalitet sportskor och utrustning som är bekväma och snygga på samma gång.

Asics skor är gjorda för alla sporter

Asics erbjuder ett brett utbud av skor för nästan alla sporter som löpning, basket, baseboll, handboll, tennis, brottning, squash, volleyboll, friidrott, nätboll och många andra. Asics löparskor är väl dämpade och plyschiga för att ge den där extra komforten till löparen på ett möjligt sätt. De är gjorda i ett mycket lätt och andningsbart material, vilket gör dem till de mest lämpliga skorna för långdistanslopp. De har lagt till dämpning på sina mellansulor för att göra dem extra mysiga, vilket är anledningen till att de har blivit den populäraste löparskon.
Asics padelskor är också kända för sin supermjuka och vadderade design. En bekväm sko är nödvändig när du spelar paddeltennis för att hålla dina fötter bekväma och undvika skador. Varumärket använder i första hand skumteknik för att hålla fötterna bekväma. Asics erbjuder även skor för andra sporter som gymmet. De ger ett fast grepp för att stödja dina fötter, vilket gör dem super hållbara. Till skillnad från andra skor är deras sulor gjorda av gummimaterial. De är som basketskor genom att det gummiartade materialet kan lindra friktionen på hård mark för att förhindra plötslig halkning.
Gymnastikskor ger dig utmärkt stabilitet och snabbare rörelser tack vare deras superlätta vikt. De är gjorda med lättviktsmaterial som gummi och läder som gör att du kan röra dig snabbt samtidigt som du håller dig lågt till marken för maximal balans samtidigt som de ger extra grepp och stöd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga