Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrkläder

Herrkläder fitness

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Hur väljer man träningskläder för män?

Jackor: En jacka är en perfekt varm klädesplagg som vanligtvis används när man ska träna i kallt väder. En jacka används för att hålla sig mysig. Jackor är gjorda av läder, bomull och ull. Den laminerade membranjackan är vattentät.

Byxor: Byxorna för träning är gjorda av fuktavledande tyger för att hålla svett borta under träningen. Den är förlängd från midjan till fotleden så den ger dig ordentlig täckning under olika träningsaktiviteter.

Pikétröjor: En pikétröja är en ledig T shirt och många älskar den att ha på sig under träningspass. En pikétröja är ett lätt och bekvämt klädesplagg för träningspass. Den är gjord av stickad bomull som hjälper till att hålla fukt borta och hålla dig torr. Pikétröjor är designade som sportskjortor för män som tennis, golf och pikétröjor.

Strumpor: Strumpor är också en del av träningskläder. Strumpor som är gjorda av fukttransporterande tyg är bäst att använda för dagliga träningspass. Strumpor ger dina fötter skydd, temperaturreglering och fuktkontroll.

Sweatshirts: Sweatshirten används som bekväma sportkläder på vintern. Du håller dig varm i kalla temperaturer och du ser moderiktig ut också. Tröjorna är långärmade tröjor och är vanligtvis gjorda av bomullstyg.

T shirts: En kortärmad skjorta ger dig ett extra lager av komfort under sommarens träningspass. De andas mycket och är gjorda av bomull.

Strumpbyxor: Strumpbyxor är ett klädesplagg som används för att bära under träning eftersom dess stretchiga material hjälper till att hålla dig bekväm under olika träningsaktiviteter. Tighta träningspass är gjorda av tunt stretchigt material som ger dig frihet till snabba rörelser. Strumpbyxor täcker benen så att de kan hålla dig varm på vintern. Välj tights som ger en åtsittande men ändå bekväm passform.
Du kan köpa en träningsoverall från Reebok , Adidas , Leone1947 , Under Armour , Lonsdale och Kappa .

Mer om herrkläder:
Hitta klädesplagg som kimonos, ansiktsmasker, västar, armband, bälten, morgonrockar, pannband och kepsar, baslager, jumpsuits och arm och benvärmare.

Att välja rätt träningskläder för män är viktigt för att säkerställa komfort, prestation och motivation under träning. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt träningskläder:

Tänk på aktiviteten : Bestäm vilken typ av träning eller aktivitet du ska göra. Olika träningspass kan ha olika krav på klädsel. Till exempel kan löparkläder skilja sig från gymkläder eller yogakläder.
Fukttransporterande tyger : Välj träningskläder gjorda av fukttransporterande material som polyester eller syntetiska blandningar. Dessa tyger hjälper till att transportera bort svett från huden och håller dig torr och bekväm under träning.
Andningsförmåga : Leta efter kläder med god ventilation, såsom meshpaneler eller tyg som andas, för att tillåta luftflöde och förhindra överhettning.
Passform : Välj träningskläder som sitter bekvämt men inte för löst. För tighta kläder kan begränsa rörelsen, medan kläder som sitter för löst kan vara besvärliga och komma i vägen.
Lageralternativ : Överväg att lägga dina träningskläder på lager för mångsidighet. Detta gör att du kan anpassa dina kläder till temperaturen och din ansträngningsnivå.
Sömlösa eller flatlocksömmar : Leta efter träningskläder med sömlös eller flatlocksömskonstruktion för att minimera skav och irritation under rörelse.
Dämpning och stöd : Välj träningsskor med rätt dämpning och fotvalvsstöd för din specifika aktivitet. Löparskor bör till exempel ge tillräcklig dämpning för stötar, medan crosstrainingskor ger mer sidostöd.
Stil och komfort : Även om funktionalitet är avgörande, kan du känna dig trygg och bekväm i din träningskläder öka din motivation. Välj stilar och färger som du gillar.
Kompressionsutrustning : Kompressionskläder kan hjälpa till att förbättra cirkulationen och minska muskeltrötthet under intensiva träningspass. Överväg kompressionsshorts, skjortor eller leggings om du ägnar dig åt högintensiva aktiviteter.