Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Puma

Puma
Information för Puma
Puma har en lång historia av att producera löparskor kända för överlägsen kvalitet och prestanda. Vi har begränsat det till det bästa exemplet på vad de kan erbjuda när det gäller hållbarhet och effektivitet. Materialet som Puma träningsoveraller är gjorda av är av hög kvalitet och av denna anledning är de ett utmärkt alternativ. Puma är ett utmärkt märke för löpare eftersom Puma löparskor är luftiga och lätta.
Om du vill att dina fötter ska få stöd och påverkan av varje steg minimeras bör du leta efter ett par Puma-skor med en passande häldesign. Hitta sneakers i alla möjliga färger, vita eller svarta. En väsentlig komponent i designen är höjdskillnaden mellan hälen och resten av skon, som mäts i millimeter.
Puma skor för män och kvinnor är inte bara ett bra alternativ för löpning, de är också bra för att gå till gymmet eller träna träningsrutiner hemma. Välj den typ av sko som passar din sportstil bäst. Det finns typer av sulor som är bättre för träning med hög effekt och andra för låg effekt.De som köper löparartiklar håller alltid ögonen öppna för att få lägsta möjliga priser på marknaden, och Puma löparskor för män och kvinnor är en utmärkt investering för alla tider.
Ultralätt skum har utvecklats för att minimera vikt och bulk samtidigt som den maximerar enkel rörelse och hastighet. Nitroskummet har designats för att vara utomordentligt plysch, dämpad och lyhörd för att uppnå detta mål. Alla nya Puma- modeller har samma bekväma nitroskum i mellansulan. Pumas senaste prestanda yttersula, kallad Puma Grip, är designad för att övervinna alla utmaningar. Puma Grip är designad för att hålla länge och ger ett stabilt underlag på asfalt och andra hårda ytor. Sulan har konstruerats på ett sådant sätt att den är exceptionellt halkbeständig i våta förhållanden. Den senaste kollektionen av Puma -varor är utrustad med ett Puma-grepp.
Puma Velocity Nitro är en exceptionell träningssko för konditionsträning eller i allmänhet är de ett perfekt alternativ för att gå till gymmet.Den fantastiska mellansulan i nitroskum finns på Puma Velocity Nitro löparskon, precis som på de andra modellerna. Detta resulterar i en mycket dämpad och lätt löparsko i kolfiber.