up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

RDX Sports Gym Hook Strap New

RDX Sports Gym Hook Strap New

RDX Sports Gym Hook Strap New

plus
RDX Sports

RDX Sports Gym Hook Strap New

Produktbeskrivning RDX Sports Gym Hook Strap New

Få maximal handlovsstöd med dessa gel vadderade lyftremmar, avsedda för kroppsbyggare, lyftar makt, vikt tränare och allvarliga staplare. Lyft större, bättre och med mer kontroll och låt gelen foder skyddar dina handleder mot skador, låt halkfria greppet lägga till säkerhet till varje stapel, och anti mikrobiella och fuktkontroll tyg hålla händerna sval, torr och frisk. Kroken bandet förhindrar svett eller lukt bygga upp samtidigt som du kan enkelt justera för perfekt passform.

Funktioner:

Shell Shock GEL? teknik för vikt lyftstroppar som skyddar mot stötar och påverkan

Grip Flex? speciell grepp orienterad design för att säkerställa säkerheten med varje hiss

Unik gummilist design för halkfria insatser under träningen

Krok rem med fukttransporterande förmåga att hålla händerna fin och torr

Tyg med antimikrobiella egenskaper för att skydda händerna från bakterier bygga upp


Om du letar efter en Gymhandskar artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Gymhandskar alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig RDX Sports Gym Hook Strap New, till detta pris 20.99 $ och finns tillgänglig. traininn är det bästa alternativet för att köpa din fitnessutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på RDX Sports Gym Hook Strap New, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner RDX Sports Gym Hook Strap New

Färg
Svart
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up