up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle

plus
RDX Sports

RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle

Det här tyngdlyftsbältet i läder med spakspänne är viktigt för både styrkelyftare, starka män/starka kvinnor och cross-fitters. 4 tum bred och gjord av otroligt robust och hållbart Nubuck-läder, den här produkten är byggd för dem som vill göra ett uttalande med ren kraft. Tillverkad av högklassiga material, ger den den nödvändiga komforten och funktionaliteten för både amatörer och professionella idrottare att lyckas med sitt spel. Detta internationellt certifierade träningsbälte har ett avancerat spaklås som tjänar till att vara en pålitlig funktion för alla lyftare att hålla fokus på sina mål. Denna produkt är ackrediterad av United States Power-lifting Association (USPA) och International Power-lifting League (IPL), godkänd och erkänd av World Powerlifting Congress och Global Powerlifting Committee.


Funktioner:

- Nubuck-läder för extrem seghet och formbevarande.
- RDX-designat avancerat spaklås för oöverträffad tillförlitlighet
- Fast men bekväm design så att du lyfter med säkerställd säkerhet och teknik.

RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle har den officiella RDX Sports tillverkargarantin. Som en officiell RDX Sportsåterförsäljare, är alla våra fitnessvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På traininn, är vi dedikerade till att välja Kroppsbygging utstyrprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Bältenvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

RDX Sports Tyngdlyftningsbälte I Läder Pro Liver Buckle

Rdx sports pro liver spänne läder tyngdlyftningsbälte

-

Utmärkt kvalitet på materialet, trots tjockleken på bältet är det ganska formbart vilket hjälper mycket med greppkomforten.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up