up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml

plus
Sigg

Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml

Produktbeskrivning Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml

Den sportiga flaskans eleganta men ändå funktionella design är en garanterad vändare - vart du än tränar i ditt aktiva liv! Dess särskilt ergonomiska form och den gripna ytan gör den helt enkelt till den perfekta träningspartnern överallt. Den högkvalitativa, återvinningsbara aluminiumflaskan är extremt lätt och robust och passar i alla vanliga cykelflasker. Den kombinerar 3-stegs sportkeps med WMB-adaptern. Att rengöra och fylla flaskan är så enkelt - även isbitar passar in i denna SIGG! Materialet är fritt från skadliga kemikalier, såsom östrogenhärmande ämnen och ftalater - för ett säkrare och lättare dricksnöje.


FUNKTIONER:
Fri från BPA:
Alla ingredienser är 8pa gratis.
Matsäker:
Denna Sig (R-produkt har tillverkats med material som är livsmedelssäkra.
Höjd: 26 cm
Ø: 7,1 cm
Vikt: 161 gr.
Vård:
Endast handtvätt:
Vi rekommenderar att denna Sigæ-produkt tvättas för hand endast% På så sätt håller den kvaliteten längreAlla fitness produkter av kategorin Flaskor har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På traininn du finna hela Treningsutstyrproduktskatalogen från märket Sigg. Priset på Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml är 19.99 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml

Färg
Svart
Produkttyp
Flaskor
Kapacitet
1.1-1.5L

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Sigg Bred Mun Sport Touch 750ml

Bra!

-

Produkten kom som annonserad!

Köpet gjordes den 5 mars och produkten kom den 16 mars!

Jag rekommenderar det till alla!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up