up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sigg Traveller 1L

plus
Sigg

Sigg Traveller 1L

Produktbeskrivning Sigg Traveller 1L

Det schweiziska originalet i klassisk design. Tillverkad av en enda bit av högkvalitativ aluminium, vilket gör den lätt och stark. Det håller en tät tätning, även med kolsyrade drycker. Den mycket elastiska inre beläggningen är resistent mot fruktsyror, är smaklös och fri från BPA och ftalater. Det praktiska skruvlocket gör det enkelt att bära med bara ett finger.

Funktioner:

Tillverkad i Schweiz: denna sigg ™ -produkt har tillverkats i vår fabrik i Schweiz.

bpa gratis: alla ingredienser är gratis bpa.

kolsyrade drycker: flaskan är läcksäker även med kolsyrade drycker.

livsmedelssäker: denna sigg ™ -produkt har producerats med material som är livsmedelssäkra.

endast handtvätt: vi rekommenderar att du tvättar denna sigg ™ -produkt endast för hand. på detta sätt kommer det att hålla sin kvalitet längre.

lätt: denna sigg ™ -produkt har gjorts med material som är kända för sin lätthet.

Specifikationer:

Höjd: 21,5 cm

Ø: 7,1 cm

Vikt: 0,108 kg


Med Sigg Traveller 1L, garanteras den bästa fitnessutrustningen. Dessutom, på traininn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din fitnessbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Sigg. Vårt team fitnessexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Treningsutstyrerbjudandena.

Funktioner Sigg Traveller 1L

Färg
Vit
Produkttyp
Flaskor
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Sigg Traveller 1L

Den pålitliga flaskan

-

Det lätta, extremt höfta och kostnadseffektiva alternativet: denna flaska finns i olika utföranden. Mycket lätt att rengöra, jag lämnar bara locket bredvid flaskan efter tvätt med rent varmt vatten. Allt luktfritt. Min livslånga följeslagare för promenader, soppzier promenader, skolbänkpress och kanske mycket mer. Sigg har varit mitt val nära två decennier. Förlorade två, och fortfarande är mitt tredje köp Sigg!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up