up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sigg Traveller 1L

plus
Sigg

Sigg Traveller 1L

Produktbeskrivning Sigg Traveller 1L

Det schweiziska originalet i klassisk design. Tillverkad av ett enda stycke aluminium av hög kvalitet, vilket gör det lätt och starkt. Den håller tät, även med kolsyrade drycker. Den mycket elastiska inre beläggningen är resistent mot fruktsyror, är smaklös och fri från BPA och ftalater. Det praktiska skruvkåpan möjliggör bekväm bärning med bara ett finger.

FUNKTIONER:
Tillverkad i Schweiz: den här sigg ™ -produkten har tillverkats i vår fabrik i Schweiz.
Bpa gratis: alla ingredienser är bpa gratis.
Kolsyrade drycker: flaskan är läckagesäker även med kolsyrade drycker.
Livsmedelssäker: denna sigg ™ -produkt har tillverkats med material som är livsmedelssäkra.
Endast handtvätt: vi rekommenderar att endast denna sigg ™ -produkt tvättas för hand. på så sätt kommer den att hålla sin kvalitet längre.
Lätt: denna sigg ™ -produkt har tillverkats med material som är kända för sin lätthet.
Höjd: 21,5 cm
Ø: 7,1 cm
Vikt: 0,108 kg
Vad tycker du om att hitta Sigg Traveller 1L till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår fitnessbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Sigg. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Treningsutstyrvaror.

Funktioner Sigg Traveller 1L

Färg
Röd
Produkttyp
Flaskor
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Sigg Traveller 1L

Den pålitliga flaskan

-

Det lätta, extremt höfta och kostnadseffektiva alternativet: denna flaska finns i olika utföranden. Mycket lätt att rengöra, jag lämnar bara locket bredvid flaskan efter tvätt med rent varmt vatten. Allt luktfritt. Min livslånga följeslagare för promenader, soppzier promenader, skolbänkpress och kanske mycket mer. Sigg har varit mitt val nära två decennier. Förlorade två, och fortfarande är mitt tredje köp Sigg!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up