up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Aku Sko Taske

plus
Aku

Aku Sko Taske

Produktbeskrivelse Aku Sko Taske

Den alsidige skotaske er velegnet til alle AKU-modeller.

Denne taske er designet og skabt til at opbevare dine sko efter brug og har to specielle funktioner:

Ventilationsstrimlen i mesh, som findes i den øverste del af tasken, og den praktiske tapede lynlås, der giver mulighed for enhåndsbetjening.
Find masser af udendørs varer fra Aku, altid på lager og til den bedste pris. Hos trekkinn, din online udendørs butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Aku Sko Taske, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Aku Sko Taske

Farve
Grøn
Kapacitet
Mere end 90 L
Produkttype
Poser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up