up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Aku Vandresko Rock DFS

Aku Vandresko Rock DFS

Aku Vandresko Rock DFS

Aku Vandresko Rock DFS

Aku Vandresko Rock DFS

plus
Aku

Aku Vandresko Rock DFS

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Aku Vandresko Rock DFS

DFS Rock-kollektionen bruger et banebrydende Dual Fit System ("DFS") for at give dig både maksimal komfort under din tilgang og højtydende pasform, mens du klatrer og klatrer. Rock DFS har to separate snørebåndszoner, der bruger letvægtsbånd, der vikler sig rundt om og under din fod, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse din sko til den pasform, du ønsker. Rock DFS mellemsålen inkorporerer et let EVA-skum til dæmpning og en polyurethan-hæl for holdbarhed og støtte. Mellemsålen er derefter pakket ind med klæbrigt klatregummi for at beskytte din sko og for at give ekstra greb. Sammen med en Vibram Approcciosa-sål med Megagrip tilbyder den resulterende Rock DFS en højtydende tilgangssko til komfort hele dagen.


Funktioner:

Dual Fit System:
AKUs DFS-kollektion af tilgangssko giver mulighed for optimal nydelse og maksimal selvtillid over det mest krævende terræn. Uanset om du er på flade stier eller går lodret, vil AKU DFS-sko tage dig dertil i komfort.

Vibram tilgang:
VIBRAM Approach-sålen er designet til hurtigt at arbejde med stier, samtidig med at den giver dig selvtillid til at kante og smøre på din stigning.

Aku Elica teknologi:
ELICA-teknologi sikrer en anatomisk pasform for at give bedre stabilitet og vægtfordeling over din støvlesål for at reducere trykpunkter og tilskynde til en bedre vandreform.


Specifikationer:

Overdel: 1,6 mm ruskind, Air 8000 og mikrofiber
Holdbart bræt (stivhed): Soft Flex
Fodseng: Ortholite Hybrid
Mellemsål: Dual Density EVA & PU
Ydersål: VIBRAM® Approach
Øvre beskyttelse: Rubber Rand
Vægt pr. sko: 380 gram
Alle udendørs produkter og Sko er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Herresko fra Aku. Prisen på Aku Vandresko Rock DFS er 186.52869 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Aku Vandresko Rock DFS

Farve
Grøn
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Aku Vandresko Rock DFS

Støvler

-

Støvler er flotte, men desværre er de overdimensionerede

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up