up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Black diamond Polakker Trail Pro

Black diamond Polakker Trail Pro

Black diamond Polakker Trail Pro

Black diamond Polakker Trail Pro

Black diamond Polakker Trail Pro

Black diamond Polakker Trail Pro

plus
Black diamond

Black Diamond Polakker Trail Pro

Produktbeskrivelse Black diamond Polakker Trail Pro

Et fremtrædende bjergbestigning eller vandreudstyr Black Diamond Trail Pro er en alsidig, let, behagelig og holdbar vandrestang. Denne alsidige, robuste vandrestang tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i bjergmiljøet.

Takket være Dual FlickLock Pro justeringsevnen, der giver sikkert greb, hurtig adgang og hurtig længde, når du har brug for nogle justeringer. Tilføjelsen af udskiftelige tekniske tip giver dig mulighed for at skifte mellem hårdmetal- og gummispidser, når du vandrer gennem barske terræn eller bjergbestigning gennem høje klipper.

Tilsætningen af ikke-glidende EVA- skumgrebsforlængelse giver sikkert greb og hurtige choke-ups på stejle terræn. Endvidere giver top med dobbelt densitet og 360 graders polstret håndledsrem et fremragende greb og maksimal ergonomisk bevægelse.

Uden tvivl er Black Diamond Trail Pro en ideel alpinstang til hurtige bevægelige ture og besværlige stier. Så køb det uden at tænke! Med et stort udvalg af tilpasninger med et kvinders specifikke holdbare design er kvinders Trail Pro en pålidelig, høj ydeevne stang til alt fra dagsture i Adirondacks til multi dagsture i Nepal. Polens redesignede FlickLock Pro justerbarhed er nu lettere, stærkere og lettere at bruge, mens den har en mere holdbar aluminiumkonstruktion, hvilket giver hurtige, sikre og nemme justeringer, der passer til terrænet. Denne justerbarhed kombineres med vores nye SmashLock quick release-teknologi, som er en hurtig frigøringsmekanisme, der gør det muligt hurtigt at installere teleskopstangen og låse den på plads med et let at høre klik (hold FlickLock Pro lukket under implementering). Derefter, med FlickLock Pro åbent, tryk og stram presset på polens spids ind i sporet for at frigive SmashLock for en hurtig sammenbrud. Trail Pros opdaterede greb er nu blødere og mere ergonomiske, mens remmen trækker inspiration fra vores teknologi for at sikre bedre sikkerhed rundt om håndleddet og bedre håndtering, når du tager fat på stejlt terræn. Tekniske tip til udskiftelig hårdmetal håndterer forskellige sporoverflader, fra ørken slickrock til klæbrig snavs.

Funktioner:

Blødt skumgreb med løsningsrem til ekstra sikkerhed og bedre håndtering

SmashLock hurtig frigivelsesteknologi til hurtig implementering og sammenklappelighed

Ny FlickLock Pro justering - nu med aluminium konstruktion, der er lettere og lettere at bruge

Udskiftelige karbid Tech Tips, 38mm Trekking Basket

Ski kompatibel ferrule vil acceptere 100 mm pulver kurve til dyb sne

Specifikationer:

Serie: Mountain

Vægt pr. Par: 506 g (1 lb 1,85 oz)

Brugbar længde: 95 125 cm (37 49 in)

Collapsed Længde: 60cm (23 in)


Du kan også finde Black diamond Polakker Trail Pro i vores Vandreture kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Stave. Vi har også mange andre ting fra Black diamond, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Black diamond er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Black diamond Polakker Trail Pro

Farve
Grå
Køn
Kvinde
Form for stof
Sammenfoldelige
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Store stænger

-

Fantastiske stænger, jeg har brugt andre stænger fra BD tidligere, de har aldrig skuffet mig

Godt produkt

-

Godt produkt, let og kompakt. Single-loop installationssystemet er praktisk; Modellen til mænd (rød og sort) er 105 til 140 cm udfoldet. Modellen til kvinder (lyseblå og sort) er 95 til 125 cm udfoldet

Meget glad

-

Meget behagelige og lette, de åbner og lukker hurtigt. Flot design, kvalitets finish. Jeg kan kun anbefale.

Meget godt

-

Trekkingstænger af god kvalitet og fordele. Let, kompakt og praktisk. Fuldstændig anbefalelsesværdig.

Store stænger

-

Flotte og lette stænger fra Black Diamond, til trekking og speed hiking. Justerbar for den bedste indstilling af korrekt længde.

Meget godt

-

De er lette, så de er behagelige at have på, men samtidig robuste. Den hurtige og bekvemme folde- og forlængelsesmetode.

Meget tilfreds

-

Jeg har brugt dem på flere vandreture, og de er lette og stabile. Anbefal dem! Låsesystemet er let at bruge, når du er vant til det.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up